.

.

Kákonyi csomagolástechika - a jövő (és a jelen) csomagolástechnikája

A piac egyre jobban elfogadja a csomagolástechnika jelentőségét a gazdaságban.

Cégünk, a Kákonyi Kft. 1995 óta foglalkozik csomagolástechnikával, ezen belül is a rakományrögzítéshez és egységcsomagoláshoz szükséges anyagok, gépek forgalmazása alkotja tevékenységünk legnagyobb hányadát.

Legjelentősebb beszállítóink a németországi Cyklop International GmbH, valamint az ItwMima, OCTOPUS, amely cégeknek minősített magyarországi képviselői vagyunk.

A csomagológépek közül többek között rakományrögzítő-, zsugorfóliázó- és pántoló gépeket forgalmazunk, a kézi készülékektől egészen az automatákig. A technológiai sorba beépíthető csomagológépek, ehhez a vezérlés tervezésé és megvalósítása szintén a kínálatunkban szerepel.

Az általunk forgalmazott gépekre 1 év jótállást biztosítunk, a jótállási időn túl természetesen a szakszerű szervizelést is vállaljuk a gyártó cégeknél kiképzett szakembereinkkel. Szolgáltatásaink körébe főképpen a Cyklop és OCTOPUS gyártmányú gépek szervizelése és alkatrészellátása tartozik, de más gyártmányú csomagoló gépeket is javítunk.

Kínálunk Önnek különböző minőségű, polyetilén nyújtható- és zsugorfóliákat, polypropilén, polyester, és acél pántoló szalagokat, öntapadó, valamint enyvezett ragasztó szalagokat, papírárut. Forgalmunk mintegy 30%-át a kézi és gépi fólia teszi ki.

Közhely, de igaz, hogy egy üzlet akkor a legjobb, ha ebben mindkét fél elégedett.
Kérjük - ha ez idáig még nem tette – próbáljon ki bennünket!

Tisztelettel:

Kákonyi Gábor, ügyvezető igazgató | Kákonyi Kft.

Kákonyi Kft.

Rólunk írták ...

Transpack cikk - Kákonyi csomagolástechnika